Treenit

26 viikkoa ultraan – aika pistää harjoittelua uusiksi!

Näin syksyisin juoksukilometrini hieman tuppaavat pimeän ja kylmyyden seurauksena notkahtamaan, vaikka juostua tulee ympäri vuoden. Kevään ja kesän lappujuoksuihin tuntuu olevan loputtomasti aikaa.

Tavoitteenani on hilpoa toukokuussa hyvävointisena 55 kilometriä. NUTS 31:n juostuani ja Kuusamon maisemissa paljon liikkuneena osaan hieman aavistella, mitä on luvassa.

IMG_20181122_153126.jpg
Ilman systemaattista treenaamista loppumatkan nousut voivat todella viedä mehut tästä naisesta ja koitua matkaajan kohtaloksi!

Niinpä iloitsin, kun hyvä ystäväni lopulta ylipuhui minut mukaansa kuntosalille. Edellisestä kuntosalikäynnistäni oli vierähtänyt 23 vuotta. Hyvällä tahdollakaan äheltämistäni laitteissa ei voinut kuitenkaan kutsua tehotreenaamiseksi.

Jalkaliikkeet sujuivat, vatsaliikkeitä tehdessä tunsin itseni puupökkelöksi ja käsistä ja ylävartalosta puuttui voimaa. Joidenkin liikkeiden tekeminen pienilläkin painoilla tuntui yllättävän haastavalta. Lihaksistani puuttui selkeä muistijälki suorituksen liikeradasta.

Joku niistä käsihärveleistä!

Tajusin, että olen laiminlyönyt osaa lihaksistani vuosikaudet! Omatoimiset kahvakuulan heilautukset, venytykset ja jumppaliikkeet ovat olleet riittämättömiä!

Niinpä loin uuden harjoitusohjelman. Täältä tullaan KK Nuts! Parempikuntoisena kuin koskaan. En pelkästään hölköttele peruskuntolenkkejä, tee intervalleja ja tempolenkkejä sekä kipsuttele mäkitreenejä, vaan yritän näiden lisäksi huolehtia kokonaisvaltaisemmin lihaksistani. 26 viikon päästä nähdään, olenko siinä onnistunut!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s